Diensten

Centrale verwarming 

Is uw verwarmingsketel aan vervanging toe? Denkt u aan het plaatsen van centrale verwarming in uw nieuwbouw of gerenoveerde woning? VDS Heating staat in voor de installatie van A tot Z. Wij adviseren u steeds met de nodige ervaring en kennis van zaken. Welke verwarmingsketel is het meest geschikt voor uw situatie? Dacht u eerder aan een warmtepomp? Wij zorgen altijd voor een prijsberekening in detail en houden in ons advies rekening met uw voorziene installatiebudget.

VDS Heating garandeert u een professionele en correcte plaatsing van uw nieuwe verwarmingsinstallatie met extra zorg voor de hydraulische installatie. Op die manier worden lekken en drukverlies vermeden en haalt u een maximale efficiëntie en rendement uit uw ketel. Met een optimalisatie van de temperatuur doorheen uw woning en een goede thermostaatregeling, bekomt u precies de temperatuur die u wenst en realiseert u een aanzienlijke energiebesparing.


Sanitaire installaties 

VDS Heating is een betrouwbare installateur die u helpt met het plaatsen van elke sanitaire installaties in Lommel en omgeving. VDS Heating kan stoelen op een jarenlange ervaring in zijn vak en voert dan ook alle sanitaire werken en plaatsingen goed en efficiënt uit.
Wij plaatsen alle soorten sanitaire installaties van baden, douches, wastafels, toiletten tot  kraanwerk … noem maar op. Door steeds nauwkeurig en vakkundig te werk te gaan bent u gegarandeerd van een kwaliteitsvolle en duurzame plaatsing. VDS Heating gaat steeds aan de slag met de meest betrouwbare merken en stevigste materialen
VDS Heating heeft daarom alleen maar tevreden klanten.  Bekijk gerust de foto’s van de onze gerealiseerde projecten en u zal het met ons eens zijn: kwaliteit verzekerd. Net zoals bij de plaatsing van een centrale verwarming houden we ook bij een sanitaire installatie steeds rekening met de mogelijkheden van uw budget.

 

Installatie airco’s

Onze zomers worden steeds maar warmer. Hierdoor is airco niet meer weg te denken uit onze huidige leef- en werkomgeving.
Een aircotoestel heeft meer mogelijkheden dan enkel het afkoelen van de omgeving. Het regelt de luchtvochtigheid en het zuivert de lucht, zodat u het hele jaar rond van een gezond klimaat kan genieten.
Het is goed te weten dat elke airco installatie ook als warmtepompversie verkrijgbaar is. Zo geniet u ook op frissere dagen van een optimaal klimaat.
VDS Heating plaatst airco’s en airconditioning in de ruime regio van Noord Limburg : Lommel, Pelt, Leopoldsburg, Peer Bocholt, Hechtel-Eksel, enz.


Wilt u een installatie laten plaatsen? Dan komen wij graag bij u langs om te kijken welk systeem het best geschikt is voor uw huis, bedrijfs- of winkelruimte.
Al meerdere jaren zijn wij installateur van gekende en betrouwbare merken.


Neem snel contact op voor een vrijblijvende offerte voor de plaatsing van uw verwarmings- en/of sanitaire installatie of airco.  

 

Onderhoud, herstellingen en depannage

Wenst u een onderhoud van uw centrale verwarmingsketel?  VDS Heating staat in voor het grondig onderhouden en afstellen van gas- en mazoutketels. Dit is mogelijk voor particuliere woningen, appartementen, maar ook voor kantoren, winkels en bedrijven.

Kampt u met defecten of regelmatig terugkerende foutmeldingen aan uw ketel? Merkt u lekken op aan uw verwarming of sanitaire installaties? Wij staan in voor diverse herstellingen, eventueel inclusief een gespecialiseerde lekdetectie, zodat de herstellingswerken zo gericht en beperkt mogelijk kunnen verlopen.

Voor een dringende depannage van uw verwarmingsinstallatie, sanitaire installatie  of airco kan u ons 24 uur op 24 en 7 dagen op 7 bereiken op het mobiele nummer +32 493 182 436.